czwartek, 15 stycznia 2015

114. Gofry bananowe


Gofry bananowe podane z jagodami i orzechowym kremem z ciecierzycy*

*zblendowana ciecierzyca z masłem orzechowym i miodem

13 komentarzy:

  1. Banan i jagody to genialne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten krem idealnie tutaj pasuje :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gofry, jadłam je chyba gdzieś we wrześniu :p Trzeba to zmienić!

    OdpowiedzUsuń
  4. Chętnie bym spróbowała tego kremu :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Odpowiedzi
    1. Ciecierzycę zblendowałam z masłem orzechowym i miodem. Składniki dodawałam na oko, do smaku ;)

      Usuń
  6. ale cudowne gofry! ten krem *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten krem orzechowy wygląda genialnie!

    OdpowiedzUsuń
  8. góra obłędnie pysznych gofrów!

    OdpowiedzUsuń
  9. gofry prawidziwie belgijskie! a takiej pasty nigdy nie widziałam o.o
    zapraszam: http://iluminatium-mundi.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń