niedziela, 15 marca 2015

140. Budyniowa manna


Manna budyniowa z bananem, prażonym jabłkiem, dżemem dyniowo-pomarańczowym, pastą sezamową i sezamem.

8 komentarzy:

  1. Świetna konsystencja! Muszę kiedyś spróbować budyniowej manny:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę spróbować manny z budyniem! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam mannę, chyba zrobię ją w tym tygodniu! No i ten sezam ♥

    http://poranny-talerz.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  4. Ja kaszy manny to w sumie tylko używam jako kremów do ciast - zawsze mi wtedy smakuje. Ale coś na śniadanie nie mogę się przekonać, by ją sobie przyrządzić :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Budyń i manna, dwie pyszności w jednym, a do tego te dodatki :3

    OdpowiedzUsuń