Inspiracja LINK
Przepis:
- pół szklanki płatków owsianych
- 125g twarogu
- jajko
- garść jagód+ trochę do dekoracji
- 2 łyżki miodu
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
Twaróg rozgniatamy lub blendujemy z jajkiem i miodem. Dodajemy płatki, jagody, jogurt naturalny i mieszamy. Gotową masę przekładamy do wcześniej nasmarowanego masłem naczynia żaroodpornego i pieczemy 30-35 minut w temperaturze 180ºC .
Naprawdę jest czego pozazdrościć! *.*
OdpowiedzUsuńPS. Robisz piękne zdjęcia potraw :)
magia, po prostu magia. jedne z lepszych śniadań i zdjęć w ogóle na śniadaniowcach!
OdpowiedzUsuńŚwietnie wygląda! Pewnie równie dobrze smakowało :)
OdpowiedzUsuńDziękuję Wam bardzo za miłe słowa! ;)
OdpowiedzUsuńRacja, racja, zdjęcia robisz świetne, klimatyczne :)
OdpowiedzUsuńmmmm... ale to wygląda :)
OdpowiedzUsuńjak takie przepyszne ciacho :D