Jogurtowy omlet ryżowy podany z powidłami, miodem, camembertem i winogronami.
Przepis:
- dwa jajka
 - trzy łyżki mąki ryżowej
 - trzy łyżki jogurtu naturalnego
 - szczypta soli
 - pół łyżeczki proszku do pieczenia
 - pół łyżeczki pasty z wanilii
 
Wszystkie składniki miksujemy i odstawiamy na 15 minut. Smażymy na natłuszczonej patelni z dwóch stron.

Koniecznie do wypróbowania :) Dodatki są fantastyczne :)
OdpowiedzUsuńLekko roztopiony camembert + słodkie owoce to wspaniałe dodatki do tego omletu
OdpowiedzUsuńMoje smaki! Wszystko idealnie się dopełnia :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam połączenie camemberta i powideł albo żurawiny! :)
OdpowiedzUsuńmniam! :)
OdpowiedzUsuńz camembertem musiało świetnie smakować :)
OdpowiedzUsuńmniam :))
OdpowiedzUsuńmuszę spróbować ten camembert na słodko :)
OdpowiedzUsuńCamemberta na słodko nigdy nie jadłam, ale wygląda smacznie :)
OdpowiedzUsuń