Jogurtowy omlet ryżowy podany z powidłami, miodem, camembertem i winogronami.
Przepis:
- dwa jajka
- trzy łyżki mąki ryżowej
- trzy łyżki jogurtu naturalnego
- szczypta soli
- pół łyżeczki proszku do pieczenia
- pół łyżeczki pasty z wanilii
Wszystkie składniki miksujemy i odstawiamy na 15 minut. Smażymy na natłuszczonej patelni z dwóch stron.

Koniecznie do wypróbowania :) Dodatki są fantastyczne :)
OdpowiedzUsuńLekko roztopiony camembert + słodkie owoce to wspaniałe dodatki do tego omletu
OdpowiedzUsuńMoje smaki! Wszystko idealnie się dopełnia :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam połączenie camemberta i powideł albo żurawiny! :)
OdpowiedzUsuńmniam! :)
OdpowiedzUsuńz camembertem musiało świetnie smakować :)
OdpowiedzUsuńmniam :))
OdpowiedzUsuńmuszę spróbować ten camembert na słodko :)
OdpowiedzUsuńCamemberta na słodko nigdy nie jadłam, ale wygląda smacznie :)
OdpowiedzUsuń