Hej! Pewnie ;) 50 g ryżu basmati lub do risotto zalewamy 1,5 szkl mleka dodajemy pastę waniliową lub ekstrat waniliowy, słodzimy do smaku i gotujemy do miękkości. Można też dodać szczyptę soli do podkręcenia słodkości ;) Ja swój dodatkowo przełożyłam budyniem czekoladowym ;)
Hej! Pewnie ;) 50 g ryżu basmati lub do risotto zalewamy 1,5 szkl mleka dodajemy pastę waniliową lub ekstrat waniliowy, słodzimy do smaku i gotujemy do miękkości. Można też dodać szczyptę soli do podkręcenia słodkości ;) Ja swój dodatkowo przełożyłam budyniem czekoladowym ;)
Za mną niesamowicie chodzą płatki ryżowe, a to zdjęcie to już ogóle podsyca mi na nie apetyt :)
OdpowiedzUsuńpudding ryżowy zawsze ma taką cudowną konsystencję <3
OdpowiedzUsuńnadziany budyniem *.*
OdpowiedzUsuńAle mnie zaintrygowałaś budyniowym nadzieniem :)
OdpowiedzUsuńJak ładnie kropkowany!:D
OdpowiedzUsuńNadzienie z budyniu czekoladowego? O mamciu, pycha!
OdpowiedzUsuńTo nadzienie z budyniu do mnie przemawia :)
OdpowiedzUsuńHej. mogłabyś podać przepis na to cudo? :)
OdpowiedzUsuńHej! Pewnie ;) 50 g ryżu basmati lub do risotto zalewamy 1,5 szkl mleka dodajemy pastę waniliową lub ekstrat waniliowy, słodzimy do smaku i gotujemy do miękkości. Można też dodać szczyptę soli do podkręcenia słodkości ;) Ja swój dodatkowo przełożyłam budyniem czekoladowym ;)
UsuńHej! Pewnie ;) 50 g ryżu basmati lub do risotto zalewamy 1,5 szkl mleka dodajemy pastę waniliową lub ekstrat waniliowy, słodzimy do smaku i gotujemy do miękkości. Można też dodać szczyptę soli do podkręcenia słodkości ;) Ja swój dodatkowo przełożyłam budyniem czekoladowym ;)
Usuń