sobota, 7 lutego 2015

124. Jaglanka budyniowa




Jaglanka budyniowa z jogurtem naturalnym, ananasem, mandaryną, orzechami włoskimi i gorzką czekoladą.



10 komentarzy:

  1. Jak pomarańczowo :)! Wygląda ślicznie, orzeźwiająco i widzę tu moje ulubione smaki <3

    http://poranny-talerz.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. U mnie też dzisiaj jaglana :) Muszę spróbować w takiej budyniowej wersji :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmmm, jak dawno nie jadłam jaglanki! Pysznie wygląda :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Budyniowa jaglanka, to jaglanka w najlepszej wersji!

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniam, muszę sobie odświeżyć smak jaglanki- dawno jej nie jadłam!

    OdpowiedzUsuń
  6. Trochę egzotyki dzisiaj. Smakowicie. :)

    OdpowiedzUsuń
  7. tyyle dodatków, pychotka :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Sporo śniadań zrobiłam w wersji budyniowej, ale jaglanki chyba jeszcze nie. No, nie licząc płatków jaglanych :) Super dodatki!

    OdpowiedzUsuń