Knedle kukurydziane z bananowym jogurtem greckim i cynamonem.
Przepis:
- 200g twarogu
- 4 łyżki kaszy kukurydzianej
- białko jajka
- łyżka masła
Ser ucieramy z masłem. Dodajemy kasze. Białko ubijamy i łączymy z masą serową. Z gotowej masy formujemy kulki. Gotujemy w osolonej wodzie około 4-5 minut.
Jakiej firmy ten jogurt? *.*
OdpowiedzUsuńZ piątnicy. Wczoraj odkryłam go w polo markecie ;p http://piatnica.com.pl/p/public/upload/product/xkaupkcznzljx5dvqqungylxx.jpg
UsuńZ piątnicy. Wczoraj odkryłam go w polo markecie ;p http://piatnica.com.pl/p/public/upload/product/xkaupkcznzljx5dvqqungylxx.jpg
UsuńKolor mają fantastyczny :)
OdpowiedzUsuńŚwietny kolor!
OdpowiedzUsuńSmacznie ;)
OdpowiedzUsuńśliczne :)
OdpowiedzUsuńknedle! aż latem mi zapachniało :)
OdpowiedzUsuńO, czyżby Piątuś? Kolorek mają świetny! :)
OdpowiedzUsuńTak, Piątuś ;)
UsuńTak, Piątuś ;)
UsuńProszę o przepis :))
OdpowiedzUsuńDodany ;)
UsuńChyba nigdy nie jadłam knedli :D A kukurydzianych tym bardziej
OdpowiedzUsuńhttp://poranny-talerz.blogspot.com/
Jakie obłędne! ;) Dawno klusek nie jadłam :)
OdpowiedzUsuń