wtorek, 10 marca 2015

136. Pierogi drożdżowe



Pierogi drożdżowe z serem i miętą podane z jogurtem naturalnym i gorzką czekoladą.
PRZEPIS





14 komentarzy:

  1. Podasz przepis? Wydają się mega pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  2. Na pewno kiedyś je zrobię, bo wyglądają ciekawie, a połączenie smaków bardzo mi pasuje ♥

    poranny-talerz.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Muszę kiedyś takie zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Moja miłość do pierogów jest wielka, czy to na słono czy na słodko <3

    OdpowiedzUsuń
  5. z drożdżowych robiłam tlyko pieczone, ale były pyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Kto by pomyślał, żeby pierożki na śniadanie lepić. Ja wczoraj na obiad zajadałam ruskie, może teraz by tak zmienić kolejność? :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam te pierogi! :) Dzięki mięcie musiały być takie... orzeźwiające. :D

    OdpowiedzUsuń
  8. drożdżowe są takie pysznee! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Też bym chciała takie pierożki na śniadanie :))

    OdpowiedzUsuń
  10. Pominęłabym tylko miętę, a tak, to mogłabym się nimi zajadać! Super są :)

    OdpowiedzUsuń