środa, 18 marca 2015

142. Jaglany krem dyniowy



Jaglany krem dyniowy przełożony bananem, wiórkami kokosowymi i jogurtem kakaowym.

14 komentarzy:

  1. Teskno mi za dynia ale nie moge sie przemoc i zuzyc mojej ostatniej lezakujacej w garazu .-.

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak to ładnie wygląda, a jakie pyszne musi być *.*

    OdpowiedzUsuń
  3. Musze wyjac moje puree dyniowe! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Pięknie wygląda, ja na dynię chyba muszę do jesieni poczekać :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. kasza jaglana i dyni to moje dwa ulubione produkty spozywcze, pycha!

    OdpowiedzUsuń
  6. O mamo, toż to kremowe niebo *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Kurcze, jak ja tęsknie za dynią! <3

    OdpowiedzUsuń
  8. jaglany krem, jeeej tak dawno nie jadłam :(

    OdpowiedzUsuń
  9. Matko, ale nabrałam ochoty na taki krem, szkoda, że blender mi zdechł:(

    OdpowiedzUsuń