Pieczona owsianka bananowa nadziana budyniem orzechowym i żurawiną.
+
Przepis na nadzienie:
- 1/3 szklanki mleka
- łyżeczka budyniu waniliowego
- dwie łyżeczki masła orzechowego
- łyżeczka miodu
Odlewam część szklanki mleka, a resztę zagotowuję z miodem i masłem orzechowym. W odlanej części mleka mieszam proszek budyniowy. Zawartość szklanki wlewam do gotującego się mleka, ciągle mieszając.
Mogę poprosić Cię o przepis na to cudo? ❤️
OdpowiedzUsuńTeż dzisiaj miałam na śniadanie bananowy wypiek :) A co to za budyń orzechowy? :>
OdpowiedzUsuńPychotka ;)
OdpowiedzUsuńten budyń orzechowy *.*
OdpowiedzUsuńNigdy masła orzechowego nie dodałam do budyniu. Teraz widzę, że to był błąd ;D
OdpowiedzUsuńoooo taką owsiankę zjem w weekend :)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł z tym orzechowym budyniem, muszę koniecznie kiedyś ugotować go w tej wersji!:)
OdpowiedzUsuńwygląda super, juz czuje jak skórka jest idelanie chrupiąca a wnętrze konsystencje gestej owsianki, super <3
OdpowiedzUsuń