czwartek, 8 stycznia 2015

111. Serniczek z serka wiejskiego


Gotowany serniczek daktylowy z serka wiejskiego nadziany czekoladą z orzechami laskowymi, podany z kiwi.

12 komentarzy:

  1. Smakowicie! Naszła mnie ochota na coś daktylowego. :)

    OdpowiedzUsuń
  2. \też robiłam podobny sernik niedawno - był przecydowny <3

    OdpowiedzUsuń
  3. z wiejskiego robiłam i pamiętam, że bardzo mi smakował, muszę go powtórzyć :)

    OdpowiedzUsuń
  4. serniczek z żytniego jest najlepszy <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale fajny kształt :D To zapewne zasługa miseczki :) ?

    OdpowiedzUsuń
  6. wygląda jak bułeczka, a brzmi pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. niby ,,tylko serniczek", a podany tak, że staje się ,,aż serniczkiem". gdybym kiwi lubiła jeszcze!

    OdpowiedzUsuń